Ava Pezeshk is a renowned manufacturer of disposable medical equipment, operating on a 13-hectare site with over 24,000 square meters of state-of-the-art facilities in Ashtian Industrial Town. With two decades of dedication to continuous advancement, the company has leveraged cutting-edge technology, specialized expertise, and a highly skilled workforce to enhance its production capabilities. Today, Ava Pezeshk fulfills nearly 85% of Iran’s demand for disposable medical syringes while exporting to European and Asian markets. Committed to innovation and growth, the company has also expanded its product portfolio across various medical sectors, strengthening its position as a trusted industry leader.
At Ava Pezeshk, our dedicated teams in research and development, design, and production continuously strive for excellence, enabling us to surpass our five-year strategic goals. As a result, we have expanded our portfolio to include a diverse range of high-quality disposable medical devices, including insulin syringes, Luer lock syringes, blood collection tubes, scalp vein sets, sclerotherapy needles, dental syringes, ophthalmic needles, and more. Committed to both quality and affordability, we ensure that our products meet industry standards while remaining competitively priced for the domestic market.
Ava Pezeshk has earned a strong international reputation in the medical equipment industry through the export of its products to markets across the Middle East, Central Asia, Africa, and beyond. This global reach has solidified the company’s position as a trusted and recognized brand in the healthcare sector.
About Ava Pezeshk

Board Members

Masoud Ghanbari Moghari

Masoud Fekri Hokmabad

Mohammad Ghasemi Hamedan

Mostafa Golchinfar

Hamzeh Jafari
Vice Presidents

Mostafa Golchinfar

Mojtaba Salehi
Managers

Hamzeh Jafari

Saeid Shariati

Ahmad Mizban Khoshkhoo

Saeid Samimi

Seyed Ali Masoudi

Mohammadreza Bakhtiari

Majid Bahman Abadi

Mehdi Nabipour Chakli

Mehdi Malek

Norollah Mazinani

Reza Ebrahimi

Hamidreza Darbandi

Farid Niknejad

Ebrahim Johari

Hamidreza Taghiei
Supervisors

Pouya Khorzani

Khosro Moradi

Ehsan Hashemi

Ali Rezaei

Ali Gharibi

Ahmad Jiriyaei Sharahi

Mehdi Aghanouri

Esmail Farahani

Houshang Niazi

Saeid Zeinali

Ebrahim Baghdadi

Reza Farahani

Ruhollah Aghanouri

Mohammadreza Haj Ali

Amirhossein Hosseinalipour

Norollah Farahani

Corporate Governance
کمیته حسابرسی یکی از کمیتههای فرعی هیئت مدیره است که هدف از تشکیل آن کمک به ایفای مسئولیت نظارتی هیئت مدیره از طریق نظارت بر فرایند گزارشگری مالی، نظارت بر حسابرسان مستقل، اثربخشی کنترلهای داخلی و فعالیتهای مدیریت ریسک میباشد.
کمیتهی حسابرسی شامل پنج عضو است که حداقل دو عضو آن از اعضاي غیرموظف هیأت مدیره و بقیه از خارج شرکت و به انتخاب هیأت مدیره هستند. هیأت مدیره اعضاي کمیته و رئیس کمیته را منصوب میکند.
هریک از اعضاي کمیتهی حسابرسی باید مستقل و آشنا با حسابداري و امور مالی باشند. حداقل دو نفر از اعضاي کمیته باید حسابدار رسمی یا کارشناس و خبره امور مالی باشند. هیچ یک از اعضاي کمیتهی حسابرسی نباید همزمان به عنوان عضو کمیتهی حسابرسی بیش از دو شرکت سهامی عام دیگر انجام وظیفه کنند. اعضاي کمیتهی حسابرسی نمیتوانند در بیش از سه کمیتهی حسابرسی شرکتهاي سهامی عام با احتساب شرکت فعالیت داشته باشند.
اعضاء کمیته
مسعود قنبری موغاری – رییس کمیته
بهمن زندیه – عضو کمیته
علیرضا خدایی – عضو کمیته
علیرضا مهراد فر – عضو کمیته
محمد تقی جنت رستمی – عضو کمیته
فرایند استخدام با شناخت نیازهای موجود در سازمان و شرکت آغاز میشود. این نیاز میتواند از پر کردن یک موقعیت شغلی خالی، مدیریت بهتر یک تیم کاری و یا افزایش در سرعت انجام وظایف سازمانی باشد. این موقعیتهای شغلی میتوانند به تازگی خالی شده باشند یا مدتی از خالی بودن آنها گذشته باشد. ترکیب کارگروه جذب و استخدام غالباً شامل مدیر عامل، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، مدیر منابع انسانی (دبیر کارگروه) و مدیر فناوری اطلاعات میباشند.
وظایف واختیارات کارگروه
1- تدوین و پیشنهاد چارچوب و خط مشی کلی تخصیص، جذب و استخدام
2- تهیه و پیشنهاد آیین نامه، دستورالعمل و ضوابط اجرایی به شورای اداری و استخدامی
3- پیشنهاد روشهای ارزیابی و نظارت بر اجرای دستورات و فرامین تخصیص، جذب و استخدام
4- تهیه و پیشنهاد صلاحیت های عمومی و اختصاصی متقاضیان همکاری
5- تهیه و تنظیم روش ها و ابزار بررسی صلاحیت متقاضیان همکاری
6- بررسی و اعلام نظر درباره تقاضاهای واصله از واحدهای سازمانی
7- تهیه و ارائه گزارش سالانه و مقطعی
اعضاء کمیته
مسعود فکری حکم آباد – رییس کمیته
محمد قاسمی همدان – عضو کمیته
غلامرضا مسعود – عضو کمیته
اسمعیل زیارانی – عضو کمیته
میثم قاسمی – عضو کمیته
سعید شریعتی – دبیر کمیته
Corporate Governance
منشور کمیته سندی است که براساس آن اهداف، ساختار و برنامه کاریه سازمان تنظیم و تبیین می شود. این سند در ابتدای تشکیل کمیته تهیه شده و حسب نیاز به روزرسانی می گردد. کمیته به منظور ارزیابی ریسکهای عملیاتی واحدهای فعال در شرکت و همچنین پایش ریسکهای اعتباری و عملیاتی فعالیتها قبل از اجرا و تصویب در هیئت مدیره جهت کاهش مخاطرات در راستای اهداف شرکت تأسیس میشود. در این کمیته موضوعات مورد بررسی قرار گرفته و پس از تصویب به هیئت مدیره گزارش شده و در صورت تصویب توسط اعضای هیئت مدیره به صورت عملیاتی اجرا خواهند شد. کمیته ریسک متشکل از یکی از اعضای هیأت مدیره، مدیر عامل و مدیران عملیاتی شرکت و یک دبیر است. اعضای کمیته مدیریت ریسک حقالزحمهای از بابت حضور در این کارگروه دریافت نمینمایند. کمیته همچنین می تواند اعضایی را به غیر از مدیران ارشد در برگیرد. هریک از اعضای کمیته باید دانش و درک حداقلی در خصوص ابعاد مدیریت ریسک با توجه به پیچیدگی، اندازه و ساختار سازمان داشته باشند.
کمیته وظایف کلیدی زیر را بر عهده دارد:
1- کمک به ترویج فرهنگ مدیریت ریسک در سازمان، ارتقای گفتگوهای آزاد در خصوص ریسک، تلفیق مدیریت ریسک با اهداف و استراتژی های سازمان و نظام جبران خدمت آن، توسعه فرهنگی در سازمان که بواسطه آن افراد در سطوح مختلف به جای اجتناب یا پذیرش ریسک به نحو مطلوبی آنرا مدیریت کنند.
2- ارائه ورودی هایی به مدیریت ارشد در خصوص اشتها و تحمل ریسک سازمان و در نهایت تصویب بیانیه اشتهای ریسک و تحمل سازمان
3- پایش وضعیت ریسک در سازمان
4- تصویب سیاست و برنامه مدیریت ریسک در سازمان. این برنامه توسط مدیریت تهیه شده و توسط کمیته تصویب می گردد. این برنامه باید با در نظر گرفتن سطح بلوغ مدیریت ریسک در سازمان و براساس شرایط آن تنظیم گردد.
5- تعریف فعالیت هایی که طی آنها باید حتماً به مدیریت ریسک پرداخته شود از جمله تصمیم های کلیدی ساختاری سازمان، توسعه محصول جدید، تراکنش های کلیدی و با اهمیت و اولویت بندی آنها
6- مرور و ارزیابی زیرساخت مدیریت ریسک سازمان
7- حصول اطمینان از اینکه تمامی ریسک های کلیدی سازمان به صورت مستمر شناسایی، ارزیابی و مدیریت می شوند.
8- گفتگو و بحث با مدیریت ارشد سازمان در خصوص ریسک های کلیدی سازمان و اقدامات صورت گرفته برای واکنش نسبت به آنها
9- مطالعه گزارش ها و ارائه آنها به کمیته حسابرسی و هیات مدیریت در خصوص ریسک های افشا شده در اسناد مالی و سایر اسناد سازمان
10- مرور و تایید اینکه تمامی وظایف و مسئولیت هایی که در این سند بدان ها اشاره شده، به درستی اجرا گردیدهاند
11- اجرای ارزیابی سالانه عملکرد کمیته ریسک به صورت خوداظهاری و همچنین با بهره گیری از اشخاص ثالث
اعضاء کمیته
مسعود قنبری موغاری – رییس کمیته
مصطفی گلچین فر – عضو کمیته
علیرضا ساسان فر – عضو کمیته
میثم اقاپور خامنه – عضو کمیته
محمدحسین رحمتیان – عضو کمیته
مهدی نبی پور – دبیر کمیته
برنامه ریزي به عنوان یکی از مهمترین و با اولویت ترین ارکان مدیریت می باشد که زمان حال سازمان را به آینده آن پیوند می دهد. تعیین اهداف بلندمدت و حیاتی سازمان و طریقه نیل به آن، با توجه به عوامل محیطی و با درنظر گرفتن آینده سازمان و همچنین اتخاذ تصمیمهاي کوتاه مدت براي حداکثر بهرهوري از منابع موجود باتوجه به تحولات محیط از مهمترین وظایف کمیته استراتژی میباشد.
اعضاء کمیته
مسعود فکری حکم آباد – عضو کمیته
محمد قاسمی همدان – رییس کمیته
غلامرضا مسعود – عضو کمیته
عیسی پریزادی – عضو کمیته
محمود اولیایی – عضو کمیته
حمزه جعفری – دبیر کمیته